Wasyl gratuluje bardzo piękne auto
Jak się wam podoba
Zwiń
X
-
a mozesz napisac czym wyciszasz drzwi?
Jak nie zda to egzaminu to zawsze można na to maty przykleićZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Nie wiem czemu sie czepiacie felg 17" ja sobie takie sprezentowalem a rocznie robie 70tys km po polsce.... moim zdaniem jest ok..
Kurcze nie wiem czemu tak zdjecia wygladaja.. u mnie na kompie bylo wsio ok.....
podaje linka do zdjecia... ten przynajmniej wyglada normalnie...
1,9TDi ASV/VP - było - 117HP/252Nm, teraz jest ??? ALIGATOR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Co to za środek?I czy trzeba jakiegoś specjalnego urządzonka żeby to nanieść?czy jest w jakimś sprayu, albo można pędzlem.... :wink:
Aha wcześniej podałem troche złą nazwe, właściwa to Noxudol 3100 info pod linkiem http://www.interdagnex.com.pl/?a=noxudol
preparat nanosi sie natryskiem zdaje sie że przez kompresor (nie robiłem tego osobiście), tylko później trzeba wietrzyć auto albo jeździc z otwartymi oknami bo śmierdzi niemiłosiernie, tak przez jakieś 12 godzin, później "zapach" zanika.Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
ale nie pisze na tym nic na temat audio tak, że napisałem ze to eksperyment
preparat nanosi sie natryskiem zdaje sie że przez kompresor (nie robiłem tego osobiście), tylko później trzeba wietrzyć auto albo jeździc z otwartymi oknami bo śmierdzi niemiłosiernie, tak przez jakieś 12 godzin, później "zapach" zanika.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezZamieszczone przez PurchawaKupujesz listwy do mebli, bierzesz opalarke i kleisz
Mozna tez kupic specjalne do aut, ale kosztuja sporo. :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
To nie sa listwy meblowe to sa listwy specjalne do auta tak jak mowi Purchawa. Metr takiej listwy to koszt 20-30 zł. Listwy sa wyginane i formowane na zimno. Na listwach jest jeszcze dodatkowo folia ochronna ktora mozna zedrzec po instalacji ale ja tego nie zrobiłem bo jak narazie nie ma takiej potrzeby nie sa porysowane ani nic z tych rzeczy. Na octavie potrzeba około 9 metrów i 3-4 godzin pracy.Niestety tylko 160.4 KM i 380 Nm
Komentarz
-
-
tych meblowych nie montujcie, szybko bedą odłaziły
PPK jakiej firmy uzywałeś listew, bo słyszałem ze romix-y są ok ??Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylJa zrobiłem sobie dolną krawędź szyb i nic nie schodzi. zakup na giełdzie w Gliwicach. Nic nie schodzi a autko jeździ po zimie (sól). PPK bardzo mi się podaba furka coś w moim stylu :wink: może jakiś spocik to sobie ją obejrze....? :szeroki_usmiechNiestety tylko 160.4 KM i 380 Nm
Komentarz
-
Komentarz